Sessió informativa sobre la convocatòria de subvencions de la línia ACOL


Activitats en aquesta formació:

Sessió informativa sobre la convocatòria de subvencions de la línia ACOL

Data: 20 de desembre de 2021

Horari: de 11:00 a 12:30

Lloc: TELEMÀTIC

Descripció:

La sessió informativa anirà a càrrec del Servei d'Ocupació de la Generalitat de Catalunya. 

Què les la línia ACOL? La convocatòria de subvencions de la Línia ACOL (SOC-TRFO-ACOL) va dirigida a les persones migrades en situació administrativa irregular. L’objectiu és que obtinguin una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d'arrelament social i que puguin subscriure un contracte de treball i realitzar una acció formativa, contribuint d'aquesta manera a la seva inserció sociolaboral.

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) subvenciona els contractes de treball de 12 mesos de durada i les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l'horari laboral. Podeu trobar més informació a la web oficial sobre la convocatòria.  

Qui pot demanar aquesta subvenció? Les entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes amb centre de treball a Catalunya.

Qui són les persones destinatàries? Les persones que obtinguin una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d'arrelament social i que compleixin els requisits específics establerts a la resolució de convocatòria.

Com us podem acompanyar? Des de l’Ateneu CoopCamp volem promoure que entitats i administracions del Camp de Tarragona sol·licitin aquesta subvenció. Per això, us oferim assessorament individualitzat per resoldre els vostres dubtes i acompanyar-vos en el procés de sol·licitud. A més, per aquelles entitats que vulgueu sol·licitar la convocatòria organitzarem una sessió de treball per resoldre tots els aspectes tècnics i possibles dubtes jurídics. En cas que estigueu interessades en sol·licitar la subvenció i voleu que us hi acompanyem, contacteu-nos a acarbonell@formacioitreball.org (Ainhoa Carbonell).