Des de CoopCamp disposem d’una oferta regular de formació en economia social i cooperativisme per a tots els públics, tant per a aquelles persones que tenen ganes d’apropar-se a l’economia social i solidària, com per a aquelles persones o col·lectius que estan pensant en constituir el seu propi projecte econòmic.

Oferta formativa

Taller "la cooperativa, una eina pel meu projecte d'emprenedoria"

Inici de les sessions: 4 de febrer de 2022


Horaris: 11.00 - 13.00


Formació per difondre el model cooperatiu a projectes d'emprenedoria acompanyats per URV Empèn i  altres projectes interessats en el model cooperatiu i l'economia social i solidària.

CoopCamp i URV Emprèn ja fa un temps que col·laborem en la difusió del cooperativisme i l'atenció de projectes d'emprenedoria, en aquesta ocasió us oferim conjuntament un taller per descobrir el funcionament d'una cooperativa i a la veada descobrir quins aspectes de l'economia social i solidària podeu incorporar als vostres projectes. 

La formació consistirà en l'explicació del funcionament societari (què és un coopertiva i com està regulada), el funcionament organitzatiu d'una cooperativa (la govenança democràtica de les cooperatives), el procés de constitució d'una cooperativa i  la valoració dels projectes assistents al taller des d'una perspectiva d'economia social i solidària.