Des de CoopCamp disposem d’una oferta regular de formació en economia social i cooperativisme per a tots els públics, tant per a aquelles persones que tenen ganes d’apropar-se a l’economia social i solidària, com per a aquelles persones o col·lectius que estan pensant en constituir el seu propi projecte econòmic.

Oferta formativa

La importància de la documentació social

Inici de les sessions: 7 de octubre de 2020


Horaris: 16h-20h


Presentació dels principals documents, llibres i tràmits uqe les cooperatives han de portar al dia per a la correcte gestió.

Veure les sessions

Jornades de formació sobre estratègies de comunicació per projectes agroecològic

Inici de les sessions: 26 de octubre de 2020


Horaris: 17h a 20:30h


Jornada formativa online a càrrec de Jorge Molero Cortés de la Fundación Entretantos:

PRESENTACIÓ DE L’ESTUDI: «Estrategias de comunicación para facilitar el salto de escala en Agroecología» de la Fundació Entretantos.

Aquest estudi analitza estratègies de comunicació, especialment aquelles que pretenen promoure salts d'escala en agroecologia, i proposar noves narratives i eines específiques que generin cultura comunicativa i incidència social, enfortint el sector productor. L’estudi està centrat en la comunicació externa, la que es realitza amb clients, proveïdors, prescriptors, distribuïdors, associacions diverses i la població en el seu conjunt.

Dirigit a Públic general dels àmbits de l’agroecologia i la comunicació social, obert a tots els Ateneus Cooperatius de Catalunya

TALLER PRÀCTIC: Com millorar la comunicació dels projectes de producció i consum agroecològics al Camp de Tarragona

Taller pràctic d’eines per millorar la comunicació cap a fora dels projectes agroecològics de producció i consum local al Camp de Tarragona, dirigit a projectes de l’àmbit de la producció i el consum que ja
estiguin en funcionament al Camp de Tarragona.

Veure les sessions