Sessió Informativa Convocatòria ACOL


Activitats en aquesta formació:

Sessió Informativa sobre la nova convocatòria de subvencions d ela Línia ACOL

Data: 19 de gener de 2023

Horari: de 12:00 a 14:00

Lloc: ON LINE

Descripció:

 Nova convocatòria ACOL del Programa Treball i Formació dirigida a la contractació de persones en situació administrativa regular en entitats sense ànim de lucre

Què és ACOL?  La convocatòria de subvencions de la Línia ACOL (SOC-TRFO-ACOL) va dirigida a les persones migrades en situació administrativa irregular. L’objectiu és que obtinguin una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d'arrelament social i que puguin subscriure un contracte de treball i realitzar una acció formativa, contribuint d'aquesta manera a la seva inserció sociolaboral.

Què es subvenciona? El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) subvenciona els contractes de treball de 12 mesos de durada i les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l'horari laboral.

Qui pot demanar aquesta subvenció? Les entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes amb centre de treball a Catalunya, amb 3 o més persones treballadores

Qui són les persones destinatàries? Les persones que obtinguin una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d'arrelament social i que compleixin els requisits específics establerts a la resolució de convocatòria. Els requisits a complir són:

Com us podeu informar i assessorar? Des de l’Ateneu CoopCamp volem promoure que entitats i administracions del Camp de Tarragona sol·licitin aquesta subvenció. Per això, us oferim:

    Una sessió informativa que farem el proper dijous 19 de novembre a les 12h en format telemàtic (via Zoom). Per participar, cal que t’inscriguis en aquest enllaç

https://serveis.coopcamp.cat/program/sessio-informativa-convocatoria-acol

    Assessorament individualitzat per resoldre els vostres dubtes i acompanyar-vos en el procés de sol·licitud així com una sessió de treball per resoldre tots els aspectes tècnics i possibles dubtes jurídics. En cas que estigueu interessades en rebre el nostre acompanyament a acarbonell@formacioitreball.org (Ainhoa Carbonell).