CoopCamp

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

Omplim les cases! Eines i recursos des de l’ESS per facilitar l’accés a l’habitatge als pobles i territoris rurals

Descripció

La jornada constarà d’una primera presentació a càrrec de M0ntanyanes, una cooperativa formada per dones del Pallars Sobirà, que faran una breu introducció sobre l’estat de la problemàtica d’accés a l’habitatge als territoris rurals. Després, la cooperativa La Masovera farà un breu recorregut sobre els diferents models i alternatives d’accés a l’habitatge. Un cop situades, passem a una part més dinàmica: la presentació de dues experiències. En aquesta part de la sessió comptem amb laboqueria Taller d’Arquitectura, qui explicarà el projecte Territori de Vincles_Vall del Corb, i per altra banda, la presentació del projecte de cooperativa d’habitatge i locals socials La Titaranya, de Valls.

En acabar s’obrirà un un torn de debat en què les persones assistents poden fer aportacions, o emetre preguntes a les ponents que han intervingut durant la jornada.

Selecciona les sessions on vulguis participar:

Sessió 1

Omplim les cases! Eines i recursos des de l’ESS per facilitar l’accés a l’habitatge als pobles i territoris rurals

Sessió conclosa

25 de març de 2021

18:00 - 20:00 H

Lloc

Virtual

Descripció

M0ntanyanes farà una breu introducció sobre l’estat de la problemàtica d’accés a l’habitatge als territoris rurals. Després, la cooperativa La Masovera farà un breu recorregut sobre els diferents models i alternatives d’accés a l’habitatge. Al segon bloc es presentaran dues experiències:  laboqueria Taller d’Arquitectura, qui explicarà el projecte Territori de Vincles_Vall del Corb, i per altra banda, coneixerem el projecte de cooperativa d’habitatge i locals socials La Titaranya, de Valls.

En acabar hi haurà torns de paraules perquè les persones assistents facin aportacions, o emetre preguntes a les ponents que han intervingut durant la jornada.