La gimcana cooperativa


Activitats en aquesta formació:

La gimcana cooperativa

Data: 11 de juny de 2021

Horari: de 0:00 a 23:00

Lloc: ON LINE

Descripció:

El Capital Pastanegra és el pirata més temut i despietat de tots els que algun cop han solcat el Mar Mediterrani. Ha robat i molestat als vaixells de totes les cooperatives que s’ha trobat pel seu camí, i té guardat el seu botí en un lloc secret. Ara, un grup de valents pirates joves, els CoopeCorsaris, han trobat el mapa que condueix al seu tresor; però està escrit en un llenguatge secret que ningú no entén!


Voleu ajudar als CoopeCorsaris ha recuperar el tresor del Capital Pastanegra? Apunteu-vos tota la família a la Gimcana cooperativa! Només heu de registrar-vos! Us enviarem el Mapa del Tresor perquè aneu apuntant les solucions de totes les pistes! I un cop tingueu totes les solucions, llavors podreu omplir el Formulari del Destí, i podreu participar en el sorteig del tresor del Capital Pastanegra!


Per ajudar-vos a desxifrar les pistes, podeu utilitzar el Diccionari del CoopeCorsari, on trobareu una llista de totes les cooperatives a qui ha robat el Capital Pastanegra!


Un cop recuperat el botí, el dissabte 12 de juny el sortejarem entre els participants que hagin fet una millor tasca! Podreu guanyar premis com:


- 2 tiquets per una visita guiada.

- Val regal per un tractament de fisioteràpia.

- Matrícula gratuïta per l’Estudi de música.

- DVD documentals.

- Llibres.

- Material d’oficina.

- Vals d’alimentació.

- I moltes, moltes coses més!


Participar a la Gimcana és totalment gratuït i es pot fer des de casa, sol, amb amics, en parella o en família! A què esperes? Ets o no ets un veritable pirata?