CoopCamp

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

Formació CONSOLIDEM-NOS : Generació d’escenaris per a la sostenibilitat econòmica col·lectiva & Comptabilitat Analítica per a la presa de decisions estratègiques

Descripció

Generació d’escenaris per a la sostenibilitat econòmica col·lectiva & Comptabilitat Analítica per a la presa de decisions estratègiques.

En ambdós tallers es treballaran els continguts a través de la dinamització i un model participatiu. Les entitats participants obtindran eines per a la presa de decisions estratègiques cap a la sostenibilitat i especialment en el marc COVID19, que podran facilitar els processos interns de transformació en situacions complexes així com adaptar les nostres estratègies integrals a la situació de l’entorn.

Durada de cada taller: 6 hores, en jornades de 3 hores cadascuna.

Formadora: Esther Perelló i Piulats 

Titulada en administració d’empreses, postgraduada en comptabilitat i controlling per la Universitat Pompeu Fabra. Professora adjunta d’EADA i fundadora i CEO de Fasolà. Ha dirigit i dinamitzat mes de 800 projectes d’emprenedoria i ha desenvolupat projectes en diferents sectors a nivell nacional i internacional. Ha dirigit les estratègies de consolidació i d’expansió de diferents entitats en l’àmbit social. En aquests moment està pilotant el projecte de creació de plataformes col·laboratives intersectorials generadores d’impacte social, mediambiental i econòmic col·lectiu.

Selecciona les sessions on vulguis participar: