CoopCamp

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

Estiu Cooperatiu - Jornada col·lectiva per revisar la sostenibilitat dels projectes i marxar de vacances amb la feina feta

Descripció

Estiu Cooperatiu

Una proposta formativa de consolidació per revisar la sostenibilitats dels projectes i marxar de vacances amb la feina feta! 

Programa:  

  • 9h: Arribada i inscripcions
  • 9.30h: Benvinguda i presentacions
  • 10-14h: Generació d'escenaris pel proper curs: sostenibilitat integral > Esther Perelló, Fasolà
  • 14-15.30: Dinar compartit
  • 15.30-17.30h: Com apliquem una mirada feminista a la nostra cooperativa? Una formació molt pràctica amb eines per fomentar les cures i la sostenibilitat col·lectiva > Júlia Granell Barberà, consultora feminista i membre de l'equip de CoopCamp

*Cal fer inscripció separada per a cadascuna de les formacions

** Enviarem informació a les inscrites sobre com funcionarà el dinar

Selecciona les sessions on vulguis participar:

Sessió 1

Com apliquem una mirada feminista a la nostra cooperativa?

Sessió conclosa

15 de juliol de 2021

15:30 - 17:30 H

Lloc

Tarragona Impulsa

Descripció

Una formació molt pràctica amb eines per fomentar les cures i la sostenibilitat col·lectiva

En aquesta formació farem un tastet sobre com incorporar la mirada feminista a la nostra cooperativa amb l'objectiu de tenir en compte les cures i la sostenibilitat col·lectiva i humana en els nostres projectes.

Per fer-ho, aprofundirem en les propostes de l'economia feminista a partir d'eines molt pràctiques que us poden ajudar a donar resposta a preguntes com: Les tasques de cura són una tasca visibilitzada i compartida? Com es distrubueixen les diferents tasques?  El nostre model de governança és realment horitzontal? Com es gestionen les relacions de poder? Quin tipus de lideratge tenim? Com prenen les decisions? Com incorporem mesures de conciliació transformadores? Realment ens cuidem? Com garantim que la informació arribi a totes les persones de la cooperativa? 

En la formació cada participant realitzarà una autodiagnosi per identificar en quin punt està la seva cooperativa i quins són els aspectes on cal posar atenció. Posteriorment, a partir del treball conjunt identificarem pràctiques transformadores i eines que ens poden ajudar a seguir-ho treballant de manera col·lectiva. Aprofitarem al màxim les dues hores de formació, tot i així, per tal de donar continuïtat al treball s'oferiran sessions d'acompanyament per aquelles cooperatives interessades a seguir treballant la incorporació de l'enfocament feminista a la seva cooperativa. 

Formació impartida per Júlia Granell Barberà, membre de l'equip de CoopCamp i consultora feminista. 


Sessió 1

Taller pràctic: Revisió estratègica del projecte

Sessió conclosa

15 de juliol de 2021

10:00 - 14:00 H

Lloc

Tarragona Impulsa

Descripció

A través d’aquest taller pràctic dinamitzat per l’Esther Perelló (Fasolà SCCL), podreu analitzar la viabilitat del vostre projecte amb l’objectiu de detectar possibles mancances o punts a millorar.

Veniu en equip i aprofiteu la sessió i l'acompanyament de l'Esther Perelló per fer una revisió estratègica de la sostenibilitat del vostre projecte abans de marxar de vacances. Plantegem el nou curs amb aire fresc!

El taller tindrà una primera part on la formadora ens oferirà eines per valorar i millorar constantment la visió estratègica del nostre projecte, i després, un segon bloc on poder aprofitar l'espai per treballar els nostres propis projectes en equip.

Per acabar, es podran agendar sessions d'assessorament individual els propers mesos per donar continuïtat a la feina iniciada a la formació.