L’Aprenentatge Servei: una via de col·laboració amb estudiantat universitari per a iniciatives de l’ESS sense ànim de lucre


Activitats en aquesta formació:

L’Aprenentatge Servei: una via de col·laboració amb estudiantat universitari per a iniciatives de l’ESS sense ànim de lucre

Data: 27 de octubre de 2021

Horari: de 16:00 a 17:00

Lloc: TELEMÀTIC

Descripció:

L'Aprenentatge Servei: una via de col·laboració amb alumnat universitari amb iniciatives sense ànim de lucre. Es tracta d'una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte. Es tracta d'una proposta que té un gran impacte en el territori i el teixit associatiu, l'alumnat desenvolupa un projecte dins dels seus estudis universitari i amb col·laboració amb una entitat.


El seu objectiu principal és la formació de professionals socialment responsables, ja que, juntament amb l'aprenentatge de continguts, competències i habilitats pròpies de cada titulació, es desenvolupa el compromís cívic i social a partir de la pràctica reflexiva. Al mateix temps, les entitats sense ànim de lucre poden tenir el suport de l'alumnat per a desenvolupar un projecte.


En aquesta xerrada informativa comptarem amb la tècnica responsable dels programes APS a la Universitat Rovira i Virgili que ens explicarà com funciona el programa, que pot aportar a entitats i cooperatives sense ànim de lucre i com participar-hi.


Si voleu més informació sobre l'APS podeu consultar aquesta web